• Power of Nature Tessa's Sunday Special - indyk z filetem z kaczki (70g)

Symbol: 705632595480

Filety z indyka i kaczki delikatnie gotowane na parze w smacznym bulionie. To pełnoporcjowa karma ze starannie dobranych składników o wysokiej przyswajalności.  Miękka i soczysta konsystencja tej karmy jest wyjątkowo atrakcyjna dla kotów.  

Czas realizacji 48 godzin
6.49
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1 dzień roboczy
Cena przesyłki 9.9
Paczkomaty InPost 9.9
Kurier 14.76
Kurier (Pobranie) 19.9
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.07 kg

Zamówienie telefoniczne: 58 350 18 30

Zostaw telefon

Filety z indyka i kaczki delikatnie gotowane na parze w smacznym bulionie. To pełnoporcjowa karma ze starannie dobranych składników o wysokiej przyswajalności.  Miękka i soczysta konsystencja tej karmy jest wyjątkowo atrakcyjna dla kotów.  

 

  • z błonnikiem z dyni dla zdrowego funkcjonowania jelit
  • pełnoporcjowa karma: odpowiednia do codziennego karmienia
  • miękka, soczysta konsystencja
  • bez zbóż i glutenu
  • bez produktów ubocznych
  • bez dodatku cukru
  • bez konserwantów i barwników
  • bez wzmacniacza smaku
  • bez GMO
  • wyprodukowana w Niemczech

Skład: 50% filet z indyka, rosół, 10% filet z kaczki, olej rzepakowy, dynia, minerały.

Dodatki (na kg): Dodatki dietetyczne: Witamina A 6000 IU, Witamina D3 200 IU; Prowitamina 3a370 (tauryna 1500mg);  Prowitamina 3b202 (jod 0,75 mg) , Prowitamina 3b605 (cynk 25 mg), Prowitamina 3b503 (mangan 1,4 mg), Prowitamina 3b405 (miedź 1 mg).

Składniki analityczne: białko 17,6%, zawartość tłuszczu 2,7%, substancja nieorganiczna 1,9%, włókno surowe 0,2%, wilgotność 76%

Zalecane karmienie:

Dorosły kot potrzebuje 220 g - 250 g na 3,5 - 4 kg masy ciała dziennie. Wymagania żywieniowe różnią się w zależności od wieku i aktywności kota.

Kocięta, kotki w ciąży i karmiące mogą jeść tyle, ile chcą.

Podawać w temperaturze pokojowej, Kot powinien mieć zawsze dostęp do świeżej wody.

Po otwarciu przechowywać w lodówce do 2 dni. 

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie