• ICEPAW mit Lachs- przysmaki z białych ryb i łososia (150g)

Symbol: 4260321912024

W 100% naturalne, bogate w witaminy i minerały oraz kwasy Omega-3. Zawierają 80% filetów białych ryb i 20% mięsa łososia, przetwarzanych bezpośrednio po złowieniu

Czas realizacji 48 godzin
26.50
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Punkt odbioru DPD Pickup 12
Paczkomaty InPost 12.5
Kurier 14.76
Kurier InPost 14.76
Kurier (Pobranie) 19.9
Kurier InPost (Pobranie) 19.9
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 58 350 18 30

Zostaw telefon

ICEPAW mit Lachs- przysmaki z białych ryb i łososia (150g)

W 100% naturalne, bogate w witaminy i minerały oraz kwasy Omega-3. Zawierają 80% filetów białych  ryb i 20% mięsa łososia, przetwarzanych bezpośrednio po złowieniu. Po przygotowaniu są suszone minimum 48 godzin w temperaturze 20 stopni, co zapewnia optymalne zachowanie składników odżywczych, w tym kwasów Omega-3 wrażliwych na wysokie temperatury. Tak delikatny proces produkcji pozwala także zachować naturalny smak i aromat ryb uwielbiany przez psy 

 

  •  Przysmaki mają okrągły kształt o średnicy ok.2 cm
  •  Idealne do pielęgnacji zębów
  •  Opakowanie z zamknięciem strunowym  ułatwia przechowywanie i zachowanie naturalnego aromatu po otwarciu przysmaków.   
  •  Opakowanie jest biodegradowalne, zgodne z najnowszymi wymogami środowiskowymi. Oznacza to, że opakowanie samodzielnie ulega degradacji  w kontakcie ze środowiskiem, bez ingerencji człowieka.
  •  Regularne kontrole surowców, procesów produkcyjnych i produktów końcowych gwarantują wysoką jakość i bezpieczeństwo

 

Skład: 80% białych ryb suszonych i mielonych , 20% mięsa łososia

Składniki analityczne: surowe białko 58,4%, surowy tłuszcz 11,4%, sucha masa 92,9%, surowe włókno 0,2%, surowy popiół 10,2%.

 

Zalecenia żywieniowe: Stosować jako przysmak i dodatek do codziennej diety

Przechowywać w temperaturze pokojowej.

Rodzaj karmy: Karma uzupełniająca dla psów

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie