• ICEPAW Rotbarsch Cookies - ciasteczka z karmazyna (100g)

Symbol: 4260321915995

100% suszonego karmazyna poławianego w Morzy Celtyckim. Niezwykle smaczna przekąska, idealna do podania pomiędzy posiłkami lub jako nagroda

Czas realizacji 48 godzin
25.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Punkt odbioru DPD Pickup 12
Paczkomaty InPost 12.5
Kurier 14.76
Kurier InPost 14.76
Kurier (Pobranie) 19.9
Kurier InPost (Pobranie) 19.9
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.1 kg

Zamówienie telefoniczne: 58 350 18 30

Zostaw telefon

ICEPAW Rotbarsch Cookies - ciasteczka z karmazyna  (100g)

100% suszonego karmazyna poławianego w Morzy Celtyckim. Niezwykle smaczna przekąska, idealna do podania pomiędzy posiłkami lub jako nagroda. Delikatny proces wypiekania ciasteczek powoduje, że zachowany zostaje intensywny aromat i smak ryb tak uwielbiany przez psy. Ciasteczka są w 100% naturalne, bogate w witaminy i minerały oraz kwasy Omega-3. Do ich wypieku wykorzystywane są  ryby delikatnie suszone powietrzem, co zapewnia optymalne zachowanie składników odżywczych, w tym kwasów Omega-3 wrażliwych na wysokie temperatury.

 

  •  Przysmaki mają okrągły kształt o średnicy ok. 4 cm i grubość ok. 0,5 cm
  •  Idealne jako przekąska lub nagroda
  •  Opakowanie z zamknięciem strunowym  ułatwia przechowywanie i zachowanie naturalnego aromatu po otwarciu przysmaków.  
  •  Opakowanie jest biodegradowalne, zgodne z najnowszymi wymogami środowiskowymi. Oznacza to, że opakowanie samodzielnie ulega degradacji  w kontakcie ze środowiskiem, bez ingerencji człowieka.
  •  Regularne kontrole surowców, procesów produkcyjnych i produktów końcowych gwarantują wysoką jakość i bezpieczeństwo

 

Skład: 100%  suszonego karmazyna

Składniki analityczne: surowe białko 73,4%, surowy tłuszcz 8.7%, surowe włókno < 0,5%, surowy popiół 21,2%, wilgotność 3,3%.

Zalecenia żywieniowe: Stosować jako przysmak i dodatek do codziennej diety.

Rodzaj karmy: Karma uzupełniająca dla psów

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie